• Hungary
  • Hungary
  • Hungary
  • Hungary
  • Hungary

Üdvözöljük Kőszegen!

Városnézés
Hírek
Szállás
Étterem

Több nyomon a városban: sétaútvonalak Kőszegen

Éppen a városban sétál, és okostelefonjáról látogatta meg honlapunkat? Segítünk felfedezni Kőszeget! Összeállítottunk sétaútvonalakat, melyek különböző tematika szerint végigvezetik Kőszeg látványosságain, bemutatják érdekességeit.

Séta a kiemelt egyházi értékekhez
Egykori és mai igazgatási épületek felfedezése
Séta az irodalmi emlékhelyekre
Séta az „Iskolavárosban”
Séta Kőszeg XVI. századi védművei mentén
Séta az egykori és mai tradicionális vendéglátóhelyekhez
Híres kőszegiek felfedezése
Mesélő házak Kőszegen

Hírek

A legfrissebb hírek Kőszegről.

Nők a társadalomban - Kiállításmegnyitó
2017. Március 24. A Kőszegi Testvérvárosi Egyesület és a Jurisich Miklós Gimnázium szeretettel várja az érdeklődőket március 30-án 16.00 órára a Jurisics várba a NŐK A TÁRSADALOMBAN c. kiállítás megnyitójára, mely az Erasmus projekt keretében valósul meg.
FELHÍVÁS
FELHÍVÁS
2017. Március 22. A Vas Megyei és a Nemzetközi Borverseny kiírását olvashatják a bővítményben.
Szalacska Kupa
Szalacska Kupa
2017. Március 22. Március 18-19-én Nagyberkiben rendezték meg a 9. Szalacska kupát,ahol erős nemzetközi mezőny gyűlt össze. 4 ország 112 versenyzője vett részt,a Fitt-Box Ökölvívó egyesület 3 fővel: Buza Rafael és Buza Rómeó (s44,5kg), Radics Béla(j+80)képviselte magát.
DIÁKOK FIGYELEM!
2017. Március 21. Diák munkatársakat keresünk a JURISICS VÁRBA a húsvéti és a pünkösdi hosszú hétvégékre, illetve a nyári szünet idejére az alábbi formákban: kötelező önkéntes munka, központi támogatású Munkaügyi Központ által közvetített formában, megbízási szerződéssel. Ha van kedved animátori feladatokat ellátni, beszélsz valamilyen idegen nyelvet, jó kommunikációval rendelkezel és elmúltál 16 éves, JELENTKEZZ a jurisics@koszeg.hu e-mail címen megjelölve melyik foglalkoztatási forma felel meg és hogy mikor szeretnél dolgozni.
Költészet Napja
Költészet Napja
2017. Március 21. A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) a Magyar Költészet Napján két programot szervez.
MEGJÖTTEK A MADARAK!
MEGJÖTTEK A MADARAK!
2017. Március 20. Madármegfigyelés 2017. március 25. (szombat) 7-12 óráig Abért-tó.
Képviselői fogadóórák
2017. Március 20. A bővítményben Tóth Gábor, Kapy Ferenc, Sas Norbert, Plechl Tibor és Huber László fogadóóráinak időpontja és helyszíne olvasható.
Dobogón a Kőszegi SE síugrói
Dobogón a Kőszegi SE síugrói
2017. Március 20. A steiermarki bajnokság három versenyén szerepeltek a Kőszegi SE gyermek és serdülő síugrói a téli verseny időszak második szakaszában. Murauban, Mürzzuschlagban és az eisenerzi Erzbergarenában rendezték meg a versenysorozat februári és márciusi fordulóit.
A KŐSZEGI-HEGYSÉG ORCHIDEÁI
A KŐSZEGI-HEGYSÉG ORCHIDEÁI
2017. Március 20. 2017. március 23. (csütörtök) 17:00 órakor a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpontban Emődy Wáman-Zoltán természetvédelmi mérnök előadása lesz a fenti címmel.
Nemzetközi Női Ökölvívó Torna
Nemzetközi Női Ökölvívó Torna
2017. Március 20. Március 25-26-án a Béri Balog Ádám Általános Iskola sportcsarnokában.